С ускорени темпове напредват ремонтните дейности в базата на общинските

...
</TD
>С ускорени темпове напредват ремонтните дейности в базата на общинските
Коментари Харесай

Срещу 3 млн. лв. ремонтът на базата на Чистота и Градини паркове напредва

С ускорени темпове напредват ремонтните действия в базата на общинските предприятия " Чистота " и " Градини и паркове ". В това се увери кметът, който дружно със заместник-кметовете и ревизира на място работата на обекта.

Само два месеца и половина след първата копка стартира полагането на перфорирани плочи върху към 8-те декара двор. Директорът на " Чистота " Димитър Георгиев осведоми, че преди този момент цялата повърхност е била разкопана на повече от метър дълбочина, построени са нови подземни връзки и отводнителни системи. Положени са няколко пласта трошляк. Старите покриви на бараките и халетата са отстранени и се заменят с нови, слага се топлоизолация.

Кметът остана удовлетворен от видяното. Той уточни, че наред с другите стартирани през мандата огромни планове от значимо значение са и вложенията в възобновяване на автопарка и административната база на двете най-големи общински предприятия.

Ремонтът на стойност близо 3 млн. лева с Данък добавена стойност и със период на осъществяване до 150 календарни дни е част от третия стадий на плана на общината " Повишаване на организационната, техническа и административна осигуреност за възстановяване качеството на градски зелени площи и откритите публични пространства в град Пловдив “, съфинансиран от Европейския фонд за районно развиване по Оперативна стратегия " Региони в напредък “ 2014-2020 год., " Обединена българска банка “ АД, ДЗЗД " Фонд за устойчиви градове “ и " Фонд за стабилно градско развиване “ ЕАД.

По плана към този момент беше закупена нова техника за " Чистота “ на стойност 3,1 млн. лева, а 3,7 млн. лева с Данък добавена стойност бяха вложени в модернизиране на автопарка на " Градини и паркове “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР