С интересни интерпретации ни впечатлиха участниците във фотоконкурса Ние и

...
</TD
>С интересни интерпретации ни впечатлиха участниците във фотоконкурса Ние и
Коментари Харесай

Децата в Южен отбелязаха Международния ден на водата с конкурси

С забавни тълкования ни впечатлиха участниците във фотоконкурса " Ние и водата ", който бе разгласен от районното кметство. В красиви фрагменти всяко от децата беше пресъздало своята позиция, мисли и усеща по тематиката. Благодаря на всички участници за прелестните фотографии, които получихме. Бъдете здрави и все по този начин изобретателни!

Впечатляващо беше и тържеството в ДГ " Албена ", на което присъствахме през днешния ден със Зам.- кмета по " Екология и опазване на здравето " - господин Иван Стоянов. Децата ни посрещнаха с песни, танци и стихотворения, след което прелестно ни изненадаха със своите планове свързани с другите аспекти от приложението на водата и смисъла ѝ за нашия живот, за опазването на нейната непорочност, за водния кръговрат в природата и за нейната изключителна хубост.

По покана на отдел " Екология “, Община Пловдив, представители на " В и К “ ЕООД, презентираха на  малчуганите забавни обстоятелства за водата, нейните свойства и агрегатни положения.

Г-н Иван Стоянов връчи Отличителна грамота на шефа на ДГ " Албена “ - госпожа Виолета Димова, за положителната организация и отличното показване на целия колектив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР