Проведохме разговор с комисията, назначена от мен, която има задача

...
</TD
>Проведохме разговор с комисията, назначена от мен, която има задача
Коментари Харесай

Министърът на транспорта от Росенец: Няма да има сътресения с горивата

Проведохме диалог с комисията, назначена от мен, която има задача да одобри назад обекта на концесия. От през вчерашния ден Държавно дружество " Пристанищна инфраструктура “ към този момент е с вписан лиценз като пристанищен оператор. Това сподели на терминал " Росенец “ министърът на превоза и известията, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

" Въпрос на няколко дни и договарянията, които организирахме по-рано във времето, да се реализира съглашение за взаимно потребление на данъчния склад, което същото е условие за приемане на уверение за експлоатационна валидност на самия пристанищен оператор. То ще бъде краткотрайно, до момента в който се изчистят всички процедури “, сподели още министърът и увери, че процесът върви безпрепятствено и в добър разговор.  

" Няма да има разтърсвания с горивата. Цената се дефинира от борсовите цени на нефтения артикул. Петролният пазар е отворен пазар и по никакъв метод цените на горивата в България не се въздействат от това, което се случва момента. Що се касае за разнообразни последици – има разнообразни разновидности. Нека хората запасят успокоение. В последна сметка има и други благоприятни условия за доставка на недопечен нефт в България, тъй че се работи и в тази посока “, увери Гвоздейков.

" Въпрос на разбори е, сега не мога да дам прецизен отговор. Но всички работим в екип да няма резултат, които да повлияе отрицателно на българския пазар и на българските жители “, по този начин мистър Гвоздейков отговори на въпрос какъв ще е резултатът за потребителите откакто се откажем от съветския нефт.

Той е безапелационен, че страната няма да дължи компенсации на " ЛУКойл “ " В регламента ясно е казано, че в по този начин стеклите се условия страната не дължи компенсации.   Така че ние не можем да нарушаваме европейския правилник и признатия закон от Народното събрание. Вече право на концедента е да си търси правата по съответния ред “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР