Приказно фентъзи – така зрителите на конкурса MISS IN LOVE

...
</TD
>Приказно фентъзи – така зрителите на конкурса MISS IN LOVE
Коментари Харесай

Русенец превърна конкурс за красота в Равадиново в приказно фентъзи

Приказно фентъзи – по този начин феновете на състезанието " MISS IN LOVE WITH THE WIND “ в Равадиново дефинираха грандиозното събитие, което се организира на 16 септември в самобитната атмосфера на замъка. Под звуците на Старозагорската опера, чийто солисти музицираха ослепително, спектакълът прикова незабавно вниманието на присъстващите. Събитието бе поверено на русенския уредник на състезания за хубост и всемирски събития Божил Николов.

В първи кръг претендентките за купата дефилираха с древноримски туники, създавайки същински мост във времето, през който феновете ще се потопиха в древността. Във втората част на спектакъла те бяха със особено ушити бански костюми от " Сити Фешън “-Горна Оряховица. А в трети кръг участничките изглеждаха като принцеси от приказките с помощта на изящните рокли на Галина Иванова, която преди дни се завърна от “Трансилвания модерно Уик ".

Журито с ръководител доктор Милодиноски безапелационно дефинира Катерина Кръстева от Варна за носителка на наградата Miss in love with the wind, ". Красавицата ще показа България на “Мис Туризъм Свят " през ноември в Китай. Кристина е модел, актриса и инфлуенсър на 18 години от морската столица Варна, по-известна с псевдонима си Kitty K. Тя се състезава в конкуренция с още 11 девойки от цялата страна, авансово определени измежду акуратен кастинг. Второто място бе за 19-годишната Никол Николова от София, а третото място бе заето от 18-годишната Теа Симеонова от Варна. Целият конкурс мина под съпровода на класическата музика, а сред туровете солистите на Старозагорската опера Деси Стефанова и Стоян Буюклиев извършиха известни оперни арии.

История и актуалност стилно се преплетоха в атриума на двореца “Влюбен във вятъра " – хазаин на спектакъла. Автор, сценарист и режисьор бе Божил Николов, който изясни, че този конкурс се разграничава от всички останали, съчетавайки по немислим метод вълшебството на класическата музика, женската обаятелност и неделимата връзка с историята ти. Носителката на първото място, Катерина Кръстева, ще бъде и лице на замъка " Влюбен във вятъра “. Припомняме, че замъкът попадна в класацията на 10-те международни забележителности, предлагащи виртуални турове във време на пандемия. Така българската забележителност се озова паралелно до безспорни архитектурни шедьоври като Версай в Париж, Къщата на Ан от Кливс в Източен Съсекс, Casa Batlló – творението на Антонио Гауди в Барселона, джамията медресе на султан Барк в Кайро и други Посочените в класацията обекти са от разнообразни столетия и архитектурни стилове, само че всички те оферират виртуални разходки на всеки, който има достъп до интернет и предпочитание да се потопи в една магическа действителност, писа РусеМедиа.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР