Председателят на политически клуб Екогласност Емил Георгиев определи като политически

...
</TD
>Председателят на политически клуб Екогласност Емил Георгиев определи като политически
Коментари Харесай

Емил Георгиев: Политически канибали и социопати искат да бутнат Альоша, за да изперат червеното си минало

Председателят на политически клуб Екогласност " Емил Георгиев дефинира като политически канибали и социопати представителите на Демократична България и Политическа партия, които подеха акция за унищожаване на паметника Альоша след разрушаването на този на Съветската войска в София, предава Plovdiv24.bg .

" Ние от " Екогласност ", както и милиони българи, бяхме омерзени директно към Коледа за разрушаването на паметника на Съветската войска. Всъщност това е паметникът на воините от Трети украински фронт. Омерзението беше още по-голямо, когато се разбра, че те са гуляли с торти, върху които са били сложени главички и крака на дечица, на бойците. Явно изпаднали в делириум. А те са не запомнили да сложат и елементи от телата на тези 7 деца ястребинчета, разстреляни безмилостно от фашистки служители на реда.

Сега пристигна ред да разрушат и Альоша, който несъмнено се вписва в най-новата история на Пловдив. Този монумент е бил място, където доста младежи, майки с дечица са се качвали горе, с цел да гледат този прелестен град отвисоко. 

За нас тези социопати, тъй като няма друга дума, може би се стремят да изперат предишното си на деца на отявлени членове на Централен комитет на Българска комунистическа партия преди 1989 година.

Ако се унищожи паметникът на Альоша, а аз се надявам, че пловдивчани няма да позволен това, може би ще се постараят там да сложат монумент на Чърчил? Припомням ви, че същият тоя Чърчил е разпоредил бомбардировката на София и Пловдив. Сигурно носителите на концепцията за разрушение на паметника на Червената войска и на Альоша ще се съревновават кой да сложи паметника на Чърчил.

Грозно е това, което става. Ние бягаме от историята си, а народ без история знаете какво съставлява. Така че изрично сме срещу концепцията да се демонтира и да се унищожи Альоша и осъждаме акта, който се извърши в София " - съобщи Емил Георгиев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР