ПП-ДБ ще сезира Прокуратурата по казуса с Пловдивския панаир. Това

...
</TD
>ПП-ДБ ще сезира Прокуратурата по казуса с Пловдивския панаир. Това
Коментари Харесай

ПП-ДБ ще сезира Прокуратурата по казуса с Пловдивския панаир

ПП-ДБ ще сезира Прокуратурата по проблема с Пловдивския панаир. Това оповестиха депутати от обединението по време на брифинг в Народно събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По време на изказването стана ясно, че в понеделник, когато е бил крайният период за тъжба против преодоляването на Пловдивския панаир,  кметът на Пловдив е бил в отпуск, изпълняващият длъжността е бил командировка в София, а шефът на правна дирекция, е бил болничен.

" Следващите стъпки ще включват сезиране на прокуратурата минимум за допустима занемареност. Отново виждаме по какъв начин се пропущат благоприятни условия да се отбрани публичния интерес точно от тези, които следва да го защитят. Пак се изпуска период за обжалване, някой е в болничен, трети е в отпуска, различен е взел дълъг обяд. Надяваме се прокуратурата да си свърши работата най-малко този път ", съобщи депутатът от ПП-ДБ.

Депутатите желаят министърът на културата да форсира процедурата по предоставяне на Международен панаир - Пловдив - статут на недвижима културна полезност от национално значение.

По думите на Минчев даването на подобен статут, ще предотврати възможното срутване и застрояване на Пловдивския панаир.

Според политическото доверие от кмета на Пловдив е свалено, с цел да се смъкна отговорността от партия ГЕРБ и изрази терзание добави, че: " Почетният консул на Руската федерация Георги Гергов може да събори палатите и да построи 350 дка централна градска част на реката в жилищен комплекс ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР