Помните ли Тошо Куката? Татуираният здравеняк, който доби популярност след

...
</TD
>Помните ли Тошо Куката? Татуираният здравеняк, който доби популярност след
Коментари Харесай

Тошо Куката направи скандал по Nova

Помните ли Тошо Куката? Татуираният бабанка, който доби известност след скандално клипче в мол дружно с Емили Тротинетката, показващо момче със специфични потребности на каишка, този път изненадващо цъфна в " Съдебен спор ".

Тодор Чалъков се свърза с екипа на предаването по Нова ТВ, с цел да потърси отговорност от лекарка във ветеринарна клиника за гибелта на кучето му.

" Каза ми, че било единствено с гастрит и по тази причина нямало потребност от рентген. А това било превъртян корем и кучето умря. В меланхолия съм, не мога да хапвам, свалил съм 10 кг. Каза ми - на 1000% съм сигурна, че на кучето нищо му няма, залагам си главата ", сподели Куката пред слисания взор на Жоро Игнатов.

По-рано Тошо Куката разгласява клип в обществените мрежи с ясно обръщение към ветеринарния доктор доктор Севриева.

" От сърце ви поисквам Господ да ви го върне на децата, не аз. Не водете кучетата си там, тъй като са печалбари и имат несръчен личен състав. Ако ни бяхте споделили, че има превъртян корем, щяхме да го оперираме. Искаме да уволните лекарката доктор Севриева, която ни вкара в илюзия и ни умъртви кучето ", подрежда Чалъков.

От своя страна, шефът на клиниката уточни, че не може да я уволни, тъй като е бременна и в болничен. " Законът не ми разрешава. Упражнен е душевен тормоз през интернет и по тази причина тя не е тук ", сподели мъжът.

В " правосъдната " зала на предаването юрист Димитър Киров отбрани ветеринарната лекарка с изказванието, че Тошо Куката е податлив да лъже, а клиентката му няма виновност. Куката пък докара своята другарка Василена Хаджийска като очевидец.

В последна сметка арбитър Иван Сотиров поряза мераците на Тошо Куката за финансово обезщетение и даже затвор за лекарката. Утешението за здравеняка остана моралния избор на публиката в студиото, който надви в негова изгода, информира
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР