Полицията откри трупа на Ангел Байрактаров на 3 километра от

...
</TD
>Полицията откри трупа на Ангел Байрактаров на 3 километра от
Коментари Харесай

Полицията откри трупа на Ангел Байрактаров на 3 километра от колата

" Полицията откри натрупа на Ангел Байрактаров на 3 километра от колата. В регион, който преди беше претърсван неведнъж от доброволчески отряди, полицейски и ловен кучета и водолази. Трупът е открит на 11-я ден. Към Ангел в същия ден е отправена опасност за гибел от човек, който го е заплашвал в течение на 15 години и против него са подадени стотици тъжби в прокуратурата, по които не са подхванати никакви ограничения.

Същото лице преди няколко месеца е нанесло нечовечен побой над Ангел и му се е заканил, че ще го унищожи. И най-вероятно е извършил заканата си. В случая става въпрос за безучастие на прокуратурата, съчетано с възприятие на безотговорност у похитителя. В цялостен град се приказва, че тази омраза е довела до съдбовния край. Разследването по случая продължава и се надявам да спечелва истината ".

Това написа през днешния ден в обществената мрежа Фейсбук Настя Байрактарова по отношение на изгубването на татко й Ангел Байрактаров. Припомняме, че първата информация за неговото търсене Plovdiv24.bg разгласява на 19 септември - . Тялото е открито край Асеновград.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР