Полицаи от Първо РУ задържаха пловдивчанин, причинил телесна повреда по

...
</TD
>Полицаи от Първо РУ задържаха пловдивчанин, причинил телесна повреда по
Коментари Харесай

Прободеното момче в Пловдив поискало помощ от шофьори, те му отвърнали Ние какво да направим?

Полицаи от Първо районно управление (на МВР) задържаха пловдивчанин, предизвикал телесна щета по хулигански подбуди на малолетно момче. Активната им работа почнала в сряда, директно след получен сигнал за случилото се към 18.45 ч. на кръстовище сред бул. " Никола Вапцаров " и ул. " Димитър Талев " в регионалния град. Това оповестиха от полицията в Пловдив.

Според предварителната информация, до момента в който чакал да пресече на пешеходна пътека, младежът бил ударен с нож в гърба от чужд минувач, който незабавно по-късно избягал. На потърпевшото момче е оказана здравна помощ в болница, а в хода на проведените незабавни оперативни и издирвателни дейности е открита самоличността на нападателя – на 29 години.

Майка на потърпевшото момче описа пред bTV, че нападателят не се познавал със сина ѝ.

Той индиферентно се е отдалечил, а раненият ѝ наследник потърсил помощ от изчакващите на светофара водачи.

" Синът ми е отворил врата на кола и е споделил: " Аз съм прободен. Може ли да ми помогнете? ". По неговите думи хората от колата дали отговор " Ние какво да създадем? “. Раната е 6 сантиметра дълбока. За малко да засегне бъбрек. Много сме уплашени. Оттук-нататък аз ще се оглеждам постояннно обратно, имам и по-малко дете “, споделя майката на нападнатото момче.

След отхвърли първата помощ му е оказана в близкото районно ръководство.

Вчера, когато бил потърсен от служителите на реда на адреса му, наппадателят ги посрещнал въоръжен с два ножа и оказал гневна опозиция при задържането, което наложило по отношение на него да бъде употребявано помощно средство тейзър. Отведен е в ареста на Първо районно управление (на МВР), а за случая е известена Районна прокуратура – Пловдив. Работата за изясняване на случая продължава съгласно напътствията на наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР