Пловдивчанин се обяви в защита на Денислав, с който беше

...
</TD
>Пловдивчанин се обяви в защита на Денислав, с който беше
Коментари Харесай

Свидетел: Тошо Куката сплашва Денислав, като го притеснява на работното му място

Пловдивчанин се разгласи в отбрана на Денислав, с който беше сниман клип, до момента в който вързан с каишка и разходен в Мол в Пловдив от Тошо Куката, Емили Тротинетката и Чеченеца, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Впоследствие бяха задържани, а спрямо тях беше взета мярка - " задържане под стража " и престояха няколко месеца в ареста.

" Ние сме срещу цялата тази аномалия, която залива обществото и да покажем, че нормалността в страната се завръща ", показа Милен Стаматов.

Той дефинира снимането на клипа като аморално и античовешко държание. Всъщност мъжът е и индивидът, който в действителност е подал сигнал за протичащото се и който след това е оказал помощ на фамилията на потърпевшия юноша да си откри юрист.

" Момчето се пробва да преживее шока, с него работи експерт. Има проблеми с хората, които се изгавриха с него. На няколко пъти са се появили на работното му място, да го тормозят, като сме подали сигнал в органите на реда за това ", показа Стаматов.

По думите му това се е случило, откакто са ги пуснали от ареста. Тошо Куката няколко пъти е минавал оттова и го е сплашвал.

Милен Стаматов разясни, че от първото дело се чака да бъде отсрочено, тъй като юристът на Емили Тротинетката е в отпуск, а в този момент би трябвало да се дават доказателства.

Той съобщи, че чака ефикасни присъди, защото това са хора, които служат като образец за другите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР