Пловдивчанин, който се прибирал към дома си снощи, пропаднал в

...
</TD
>Пловдивчанин, който се прибирал към дома си снощи, пропаднал в
Коментари Харесай

Нелеп инцидент в Коматево! Мъж остана заклещен в тръба повече от 11 часа

Пловдивчанин, който се прибирал към дома си нощес, пропаднал в пластмасова тръба, оставена за отводняване, оповестяват от пресцентъра на пловдивската пожарна. Инцидентът е станал покрай стадиона в кв. " Коматево " в Пловдив. Човекът е бил заклещен повече от 11 часа в тясното и дълго пространство с вдигнати нагоре ръце. Правил е опити да излезе самичък, само че защото тръбата е тясна, дълга и гладка, не съумял. Не е имало и кой да му окаже помощ, защото мястото е отдалечено от жилищните постройки. Ранобудна пловдивчанка, която тази заран разхождала кучето си, чула виковете му и незабавно позвънила за помощ.

В акцията по спасяването се включиха два екипа огнеборци, екип на Спешна помощ и ВиК. Безценна бе и помощта на предвидлив и виновен гражданин на кв. " Коматево ", който дойде с багера си и разкопа пространството към тръбата, с цел да помогне на огнеборците. Тръбата беше прерязана, спасителите направиха гръдна връзка и извадиха заклещения мъж.

Медиците откриват, че по индивида има единствено леки охлузвания. Така стартира неделното дежурство за оперативния дежурен по град- гл.инспектор Веселин Брадистилов, огнеборците от Втора работа: Атанас Апостолов, Марин Ташев, Николай Малинов и Георги Петров и за сътрудниците от бранш СОД- Димитър Тренчев, Николай Димов, Георги Диманов и Красимир Добранов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР