Първо трябва да се завърши пробивът Модър-Царевец и после да

...
</TD
>Първо трябва да се завърши пробивът Модър-Царевец и после да
Коментари Харесай

Кметът каза тежката си дума за Бетонния мост

Първо би трябвало да се приключи пробивът " Модър-Царевец " и след това да се събаря Бетонният мост. Това е безапелационното мнение на кмета във връзка концепцията на НКЖИ да отстрани оборудването през април следващата година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Някои си гонят периодите, само че аз би трябвало да мисля за пловдивчани. Няма по какъв начин да оставим " Южен " без превоз, не мога да го позволи " - съобщи Димитров.

Припомняме, че на среща с бизнеса от НКЖИ са декларирали, че имат подготвеност да отстранен Бетонния мост в I стадий на плана за пробива под централна гара. Новото мостово оборудване би трябвало да е със 70-80 сантиметра по-високо, с цел да могат електрическите влакове да минават умерено без да смъкват пантографите. И към сегашния миг не е ясно от кое място ще се намерят пари за построяването му. 

" Има компании които апелират всичко. Сигурно и личния си акт за раждане апелират. Има една фирмичка, която всичко апелира и поръчките се бавят " - добави Димитров. Посочи като образец процедурата за ремонта на Хуманитарната гимназия, към която демонстрират интерес доста строителни компании, както и построяването на плувния басейн, чието създаване от 10 милиона в този момент към този момент е 20 милиона. 

Повече гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР