Партия ГЕРБ се регистрира в ОИК – Бургас за предстоящите

...
</TD
>Партия ГЕРБ се регистрира в ОИК – Бургас за предстоящите
Коментари Харесай

ГЕРБ се регистрира в ОИК-Бургас за местните избори

Партия ГЕРБ се записва в ОИК – Бургас за идните локални избори, които ще се проведат на 29 октомври, оповестиха от районното звено на партията.

Документите за присъединяване в локалния избор внесоха общинският координатор на ГЕРБ-Бургас Андрей Рунчев и организационният секретар Анелия Долапчиева.

" Днес записах ГЕРБ за идните избори на 29 октомври в Общинската изборна комисия в Бургас. На 17 септември Православната черква уважава светите мъченици Вяра, Надежда и Любов, както и тяхната майка София. Вярвам, че добродетелите, които през днешния ден почитаме, дружно с мъдростта, ще бъдат водещи за бургазлии в изборния ден и със своя избор те ще потвърдят европейското развиване на нашият обичан град Бургас! Убеден съм, че нашите претенденти за кмет, кметове на кметства и цялостната ни листа за общински съветници още веднъж ще получи най-голяма поддръжка от съгражданите ни “, съобщи Андрей Рунчев.

До дни листата с общинските съветници и претендентите за кмет на община и на кметства в Бургас би трябвало да бъде утвърдена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. След това тя ще бъде записана в ОИК-Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР