От следващата седмица започват дейностите по механизирано миене на улиците

...
</TD
>От следващата седмица започват дейностите по механизирано миене на улиците
Коментари Харесай

Започва миенето на русенските улици и булеварди

От идната седмица стартират дейностите по механизирано миене на улиците и булевардите в Русе, научи Ruse24.bg. От Общината оповестиха, че осъществяването е предоставено на Оперативна програма " Паркстрой - Русе “ и се прави със профилирани машини, като водовземането е от записаните сондажни кладенци на Община Русе.

Чрез потреблението им се понижават неколкократно разноските за миене и поливане на тревни площи в града. Паралелно с общинското дружество компания " Нелсен непорочност “ също ще прави миене.

До края на идната седмица се възнамерява да бъдат обхванати булевардите " Тутракан “,   " Трети март “, " Липник “,   " Христо Ботев “, " Васил Левски “, " Скобелев “,   " Цар Фердинанд “, " Стефан Стамболов “, " Неофит Бозвели “, " Придунавски “ и улиците " Плиска “, " Доростол “, " Неофит Бозвели “, " Борисова “, " Николаевска “.

Участъците с изкопни работи в града, където се правят настоящи строително-ремонтни действия, на този стадий няма да бъдат обслужвани от миещите машини.

Община Русе припомня, че дейностите по механизирано миене ще бъдат изпълнени според от метеорологичните условия и степента на замърсяване на уличните платна. Графикът за миене на улици и булеварди в Русе за идната седмица можете да видите.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР