От 12 до 14 октомври в Международен панаир Пловдив ще

...
</TD
>От 12 до 14 октомври в Международен панаир Пловдив ще
Коментари Харесай

Пловдивският панаир - домакин на важно изложение за медицината и фармацията

От 12 до 14 октомври в Международен панаир Пловдив ще се организира 27-ото издание на профилираната галерия " Медикус, Денто, Галения “. Авторитетният конгрес сплотява експертност, нововъведения, информация и контакти, подкрепя взаимоотношението сред науката и бизнеса.

Експозицията в Палата №7 показва всичко за модерната диагностика и терапия в ерата на високите технологии. В изложбата вземат участие близо 50 изложители – производители, дистрибутори и представители на над 200 марката от региона на медицината, стоматология и фармацията.

Посетителите ще открият цялостната гама от ортодонстки материали и аксесоари, шини, клещи, алайнери, последно потомство импланти, аспирационни и хирургически канюли, полиращи пудри и пасти, 5-звездната рентгенова система и последно потомство лазери с приложение в стоматологията, физиотерапията, дерматологията, УНГ, лазерпунктурата и даже ветеринарната медицина.

27-ата галерия публично ще открие доктор инж. Илия Зюмбилев – Областен шеф на област Пловдив. Церемонията ще се състои в 11:30 часа в Палата №7 на Международен панаир Пловдив.

Заповядайте!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР