Официална церемония по връчване на 10 пистолета “Валтер и 17

...
</TD
>Официална церемония по връчване на 10 пистолета “Валтер и 17
Коментари Харесай

Първата стъпка към обновяване оръжейната система на МВР беше направена в Бургас

Официална гала по връчване на 10 револвера “Валтер " и 17 електропреносими револвера “Тейзър ", с които да се възобнови оръжейната система в Министерство на вътрешните работи с по-нови и модерни късоцевни оръжия се организира пред ОДМВР-Бургас, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Пистолетите ще са предопределени за чиновниците на “Специализираните полицейски сили " към ОДМВР - Бургас (десет пистолета) и за чиновници от районните ръководства в региона (17 тейзера).

По време на церемонията по връчване на оръжията участва основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. ком.. " За мен е извънредно наслаждение да връча тези модерни оръжия и помощни средства, които ще се постанова чиновниците да използват в ежедневната си работа. Нека да бъдат употребявани професионално, вярно, само че и по-рядко. Това е първата стъпка на управлението за възобновяване въоръжението на полицията, което, за жалост, не е това, което би трябвало да бъде. Съвсем скоро ще успеем да превъоръжим цялата полиция. Служителите на Министерство на вътрешните работи заслужават по-добри оръжия, униформи и автопарк поради труда и всеотдайността си ", уточни гл. ком. Тодоров.  

Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов добави: " Знаете в какви сложни условия работим и какъв брой комплицирана е ситуацията, в която изпълняваме служебните си отговорности. Радстното за мен е, че всеки един чиновник на ОДМВР-Бургас работи с мотивация. Уверявам, че благодарение на тези уреди нашата работа по запазване живота на жителите ще бъде усъвършенствана ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР