Офис, в който ще бъде получавана административна и техническа помощ

...
</TD
>Офис, в който ще бъде получавана административна и техническа помощ
Коментари Харесай

Енергиен офис откри врати в НХК

Офис, в който ще бъде получавана административна и техническа помощ на жителите и бизнеса, обвързвана с енергийната успеваемост и ВЕИ, откри порти в Културния дом НХК в Бургас, съобщи кореспондент на " Фокус ". В него жителите ще имат опция елементарно да се осведомят за всичко, което касае въпросите за възобновимата сила. 

Така да вземем за пример всеки, който желае да кандидатства по програмата за саниране в многофамилните здания, може да научи повече за условията и да подаде документи.

Целта на новия офис обаче не е единствено тази, изясни Чанка Коралска, зам.-кмет на Община Бургас, по време на откриването.

" Това помещение е построено по плана " Слънчеви градове ". По него беше направена фотография на Бургас, посредством която със специфична техника ще може да се пресмята евентуална на всеки един от покривите на постройките за слагане на фотволтаична апаратура. Така, в случай че пожелаете да си изградите такава, може да дойдете, да посочите съответната постройка и тук да получите информация за това какъв е капацитетът ѝ ", добави зам.-кметът.

Освен това, на място ще бъдат проведени полемики и обучителни семинари. " Ще каним разнообразни експерти, които имат знания по тематиката за възобнояемата енргия и енергийната успеваемост. По този метод цялата информация, налична в страната, ще е леснодостъпна за жителите ", добави Чанка Коралска. 

Офисът се намира партера на Дома на НХК от страната на подземната улица.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР