Общински съветници от различни политически формации атакуваха общинската администрация на

...
</TD
>Общински съветници от различни политически формации атакуваха общинската администрация на
Коментари Харесай

Канонада от питания към общинската администрация на Пловдив

Общински съветници от разнообразни политически обединения нападнаха общинската администрация на Пловдив с значими за жителите въпроси при започване на днешната постоянна сесия на Общинския съвет, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Представяме питанията в последователен ред:

Владимир Темелков - Гъсти облаци пушек съвсем всекидневно се носят на Пловдив. Кой пали отпадъците в етническите махали, каква е предварителната защита, има ли общината проект да се оправи с този проблем?

Доц. доктор Ангел Иванов  - Община Пловдив има ли права да въздейства върху решенията на Асоциацията по ВиК, какви изгоди има от участието, може ли да оказва въздействие върху цената на водата и върху ръковоството на ВиК? 

Доц. доктор Атанас Баташки - Вчера още веднъж бяха дадени жертви в една война, в която участваме всички - коли блъснаха една жена и едно дете. Обръщам се към цялата администрация - казусът не е трафикът, а сигурността. Нека създадем по този начин, че пътищата в Пловдив да са безвредни. Ще бъда признателен, в случай че организираме полемика, да дадем своя дан да спечелим тази война

Йордан Илиев - Искам за идната сесия да се направи информация за тези 3 години от мандата наличието на съветниците от ГЕРБ и господин Величков и кой по какъв брой точки е дал своя вот. 

Веселина Александрова и Добромира Костова - Получавала ли е община Пловдив от 2006 година до през днешния ден дял директно от " Пълдин туринвест " или непряко от " Международен панаир Пловдив "?

Владимир Славенски и доктор Веселка Христамян - Има ли обходни направления в " Южен " за отклоняване на трафика след затварянето на " Ал. Стамболийски ", какви са предписанията за пешеходците и живущите? Какво е изостававането на ремонта на " Брезовско шосе " и по кое време се чака да приключи ремонтът? Как ще се облекчи трафикът при построяването на Южен обходен колектор?

Йордан Василев - На 15.12.2022 година изтече срокът за предложения в публичната поръчка за електронно таксуване, за 12 милиона. Това е голяма сума за надграждане на нещо, което в никакъв случай не е работило. С това си деяние общината признава ли неуспеха по Транспортния план? Каква част от доставеното съоръжение и програмен продукт ще се резервира или ще бъде сменено с ново? Каква част от софтуера за " синя зона " ще бъде непокътнато или ще бъде сменено напълно? Цялата сага демонстрира, че община Пловдив си намира хубави тематики, харчи хубави пари, само че няма изгода за пловдивчани.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР