Община Пловдив работи приоритетно за по-бързото асфалтиране на ул. Брезовско

...
</TD
>Община Пловдив работи приоритетно за по-бързото асфалтиране на ул. Брезовско
Коментари Харесай

Община Пловдив работи приоритетно за по-бързото асфалтиране на Брезовско шосе

Община Пловдив работи предпочитано за по-бързото асфалтиране на ул. " Брезовско шосе “ от второто колело на панаира до колектора. Асфалтирането ще е поетапно – от кръговото кръстовище на бул. " Брезовско шосе “ до бул. " Северен “ и по-късно от " Северен “ до сектора, който е приключен.

Така ще може да се пусне трафикът, с цел да се премине към идващия сектор от Водния цикъл в регион " Северен “. Това стана ясно след среща сред кмета на Пловдив, зам.-кметовете и, специалисти от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “ и на Пътна полиция Пловдив с компанията реализатор на Интегрирания воден план на града.

Фирмата реализатор пое ангажимент оптимално бързо да направи проби на положените по " Брезовско шосе “ тръби, след което ще асфалтира. " Правете авансово плановете за краткотрайни организации на придвижването на идващите стадии на Водния цикъл, с цел да се съгласуват по-бързо и да работите по-бързо “, сподели кметът Димитров и още веднъж се извини на пловдивчани за неудобството с трафика поради транспортните поправки.

По думите на зам.-кмета през март т.г. се възнамерява да се възобнови работата по така наречен Воден цикъл в региона, където беше открита археология, която забави работата по плана изобщо. Той напомни още, че по Водния цикъл към този момент са подготвени повече от 40 улици в кварталите " Захарна фабрика “ и карето към хотел " Санкт Петербург “. Подменени са водопроводите и колекторите по тези улици, както и по ул. " Карловска “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР