Община Пловдив отново включва в плана си за концесия три

...
</TD
>Община Пловдив отново включва в плана си за концесия три
Коментари Харесай

Община Пловдив отново дава на концесия три ключови обекта

Община Пловдив още веднъж включва в проекта си за концесия три основни за града обекта - стадион “Тодор Диев ", ресторант “Ловен парк " и Инсинератора, разбра  Plovdiv24.bg.

Специално за последния обект единодушие.

Сега съгласно Плана за деяние за общинските концесии за 2023 година, качен на уеб страницата на Община Пловдив, обектът попада на челна позиция. Целта е посредством концесията за 35 години с опция за удължение с 11,7 да се дават и ръководят услуги за отнасяне на болнични и медицински боклуци. Концесионерът ще може да получава доходи от услуги по събиране и отнасяне на боклуци от лечебни и здравни заведения, които ще реализира на територията на обекта, откакто довърши и оборудва Инсинераторът.

По отношение на стадион “Тодор Диев ", то Общината дава опция за планиране и осъществяване на строителство и строително-монтажни работи и действия за реорганизация и доизграждане на обекта, против правото на концесионера да получава доходи от услугите, които ще се дават на територията му. Стадионът още веднъж е в проекта, откакто. След това от управлението на клуба обявиха, че имат.

За третия обект в проекта - ресторант “Ловен парк " няма явен период на концесията, той ще бъде избран при осъществяване на подготвителните дейности по закон. Необходимо е осъществяване на строителство и на строително-монтажни работи и действия за реорганизация и рационализация. Припомняме, че той също беше в проектите за концесия предходната година, само че и за този обект тя не се осъществя. През и си върна обекта като благосъстоятелност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР