Общественият съвет към Математическа гимназия “Акад. Кирил Попов предприема практически

...
</TD
>Общественият съвет към Математическа гимназия “Акад. Кирил Попов предприема практически
Коментари Харесай

Математическа гимназия - Пловдив отново тръгва на битка за нова сграда

Общественият съвет към Математическа гимназия “Акад. Кирил Попов " подхваща на практика стъпки към реализиране на плана за нова постройка на учебното заведение. На 17.01.2023 година негови представители организираха първа работна среща с господин - заместник-кмет “Образование, бизнес развиване и европейски политики ". На нея се разискаха неналичието на прогрес до този миг, актуалните условия към образованието и проектирането на сходен вид здания, както и опциите за бъдеща взаимна работа в рационални периоди.

Членовете на Обществения съвет обявиха желанието си планът за нова постройка да откри място в индикативния лист с предпочитани планове на Община Пловдив в ПИРО. Това към този момент беше и обществено поискано на публичното разискване на 10.01.2023 година Ангажираха се с дейна работа при изработването на задание за планиране.

Общественият съвет към Математическата гимназия ще насочи предложения за срещи и към всички общински съветници за обезпечаване на поддръжка за финансиране от бюджета на Община Пловдив за 2023 година на архитектурен конкурс за планиране на нова и модерна постройка на Математическата гимназия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР