Наситен със събития финал на календарната година поставя Драматичен театър

...
</TD
>Наситен със събития финал на календарната година поставя Драматичен театър
Коментари Харесай

Драматичен театър Никола Вапцаров в Благоевград ще зарадва малки и големи преди празниците

Наситен със събития край на календарната година слага Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров “ в Благоевград. 

През декември трупата направи турне със спектакъла на Стайко Мурджев " Съмнение “ от Джон Патрик Шанли. Представлението бе играно във Варна, Русе и Плевен, като на всички места ползата беше огромен и се играха по два пъти, сподели за Българска телеграфна агенция Жаклин Добрева - специалист " Връзки с обществеността “ в благоевградския спектакъл. 

В началото на месеца театърът в Благоевград разгласи конкурс за детска рисунка за учениците от всички благоевградски учебни заведения. Интересът беше доста огромен, изключително във възрастовата група от първи до четвърти клас, уточни Жаклин Добрева. Повече от 80 са постъпилите произведения, които са оценени от особено жури. Отличените художници ще получат и специфични награди от книжарница " Хеликон “, добави Добрева.  

Творбите ще бъдат подредени във фоайето на театъра на 17 декември, когато е и коледното зрелище за дребни и огромни " Коледна ария “ по Чарлз Дикенс. Спектакълът на Маргарита Мачева, Стайко Мурджев и Петя Боюкова, с присъединяване на артисти от благоевградската натрупа, ще се играе от 11 часа в събота. Една от най-завладяващите и вълшебни коледни истории ще сложи и край на театралните събития за тази календарна година, показаха от театъра.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР