Награждават над 100 военнослужещи от Благоевград. Това каза пред журналисти

...
</TD
>Награждават над 100 военнослужещи от Благоевград. Това каза пред журналисти
Коментари Харесай

Награждават над 100 военнослужещи от Благоевград 

Награждават над 100 военнослужещи от Благоевград. Това сподели пред публицисти командирът на Бригадното командване в Благоевград полк. Митко Балтов, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

Днес в регионалния център Трето бригадно командване означи своя празник. То е горд правоприемник на славните обичаи на 14-и Македонски пехотен полк, 25-и Драгомански стрелкови полк и 3-а мото-стрелкова дивизия.

Командир Балтов сподели, че 2023 година е била много динамична, а за награждаването на военнослужещите разяснява, че те ще получат грамота или благодарствено писмо, като акцентира, че това е най-малкото, което може да направи.

" Награждаването е по отношение на техните старания през годините, потвърдили са се в своята активност и са постигнали високи резултати ", разясни полк. Балтов.

От думите му стана ясно още, че от 56 вакантни места в гарнизоните във Враца и Благоевград, откакто преминат изпити и прегледи, се чака да бъдат назначени 15 и 19 военни на двете места. 

Оказва се, че в последните години дамите демонстрират огромен интерес към военната специалност.

За гарнизона в Благоевград сега аплайват 15 дами. На работа са 52, а във Враца 40.

От ротата в Благоевград 64 военнослужещи са на задача в Косово. Очаква се поетапно те да дойдат до януари. Общо 120 са военнослужещите в народен мащаб.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР