На 8 октомври се проведе лекоатлетическият турнир Приключение на стадион

...
</TD
>На 8 октомври се проведе лекоатлетическият турнир Приключение на стадион
Коментари Харесай

Две пловдивски училища - медалисти от лекоатлетически турнир Приключение

На 8 октомври се организира лекоатлетическият шампионат " Приключение " на стадион " Пловдив ". Състезанието е проведено от Владимир Клявков от СКЛА " Тийм Клявков " Пловдив.

Турнир “Приключение " е първият по рода си шампионат за деца по лека атлетика в Пловдив, с гратис присъединяване и необятен избор от дисциплини, за деца и юноши от 2018 година и по-малки до 2006 година

В надпреварата взеха присъединяване над 200 деца от професионални спортни клубове от страната и чужбина. Два учебни клуба от Пловдив се намесиха в разпределението на медалите - " Калинките " на СУ " Никола Вапцаров " и " Орлите " на ОУ " Яне Сандански ".

" Яне Сандански " имат златен орден на гюле и скок на височина, както и сребро и на тичане 400 метра.

Вапцаровци се регистрираха със сребро и бронз на тласкането на гюле и бронз на 400 метра безпрепятствено тичане. Ръководители на тимовете са Васил Савов и Кирил Савов - татко и наследник, учители по Физическо образование и спорт. Накрая двата тима се снимаха в символ на другарство и феърплей.

" Премерихме сили с професионалните тимове. Отидохме с нов тим, с цел да си сверим часовника. Доволен съм от представянето ни. Много хубави страсти, предпочитание и сбъднати фантазии. Пожелаваме си здраве и добър старт на новия тим на " Калинките "! Благодарности на уредниците на шампионата! " - показа за Plovdiv24.bg Васил Савов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР