Може би малко хора знаят, че човекът, известен с кампаниите

...
</TD
>Може би малко хора знаят, че човекът, известен с кампаниите
Коментари Харесай

Пловдивчанинът Лазар Радков: Заради манталитета ни водим толкова застоял живот

Може би малко хора знаят, че индивидът, прочут с акциите " Капачки за бъдеще “ и други начинания, е обучител по оказване на първа помощ, както и доброволец в разнообразни акции за поддръжка на хора в потребност.

Но пловдивчанинът Лазар Радков е и агитатор за здравословното придвижване, за обосноваване на българите да спортуват ежедневно.

Занимава се и като фитнес инструктор. Издал е книгата Защо нямам и по какъв начин да имам резултати в тренировките и храненето.

" Всеки от нас заплаща доста повече от очевидното за това, че като нация сме обездвижени - означи Радков пред БНР. - Това неизбежно се отразява и на здравословното ни положение, и на качеството на живот.

Според него повода да водим застоял живот не е в софтуерния взрив, а по-скоро в манталитета, в народопсихологията.

Понякога се оправдаваме с възрастта, само че – по думите на Радков – когато годините се натрупат, потребността от придвижване става още по-голяма.

Неговата процедура е посочила, че най-мотивиращият фактор за по-активен живот и за повече придвижване - това не е толкоз суетата, колкото е неволята: болежки, занемарен външен тип и фигура, да вземем за пример.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР