Младежкият международен център в Меден рудник“ организира събитие, посветено на

...
</TD
>Младежкият международен център в Меден рудник“ организира събитие, посветено на
Коментари Харесай

Правят тренировка за спешна помощ при земетресение пред ММЦ – Бургас

Младежкият интернационален център в " Меден рудник “ провежда събитие, отдадено на 7 април – Световен ден на здравето. Инициативата ще премине под надпис " Призвание: Здраве " и концентрира вниманието върху лекарите, парамедиците, медицинските сестри, акушерите и всички, свързани по един или различен метод с здравната специалност. Целта е младежите да се срещнат с характерностите, преимуществата и смисъла на тяхното предопределение, както и да научат повече за опциите за придобиване на здравно обучение в Бургас.

Инициативата се реализира в партньорство с: Университет " Проф. доктор Асен Златаров ", Сдружение Младите лекари - Бургас, Сдружение на парамедиците в България, Български юношески червен кръст – Бургас, Регионална здравна ревизия – Бургас и Национален алианс на хората с редки заболявания.

" Призвание: Здраве " ще се организира на 7 април (неделя), от 10.30 часа, на площада пред Младежки интернационален център – Бургас. Събитието ще бъде отворено за всички, а входът е свободен. Посетителите ще имат опция да се потопят в динамичния свят на медицината посредством реалистична симулация на случай с потърпевшо при земетресение лице и проява по оказване на незабавна помощ, чрез профилирана кола за спешна помощ.

Партньорските организации ще показват разнообразните лекарски принадлежности, разказвайки за тяхната роля и значителност в процеса на диагностика и лекуване. Предвидено е и провеждането на лотария с награди, обезпечени от уредниците.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР