Манол Пейков бе избран за Мъж на годината. Той е

...
</TD
>Манол Пейков бе избран за Мъж на годината. Той е
Коментари Харесай

Манол Пейков бе избран за Мъж на годината

Манол Пейков бе определен за " Мъж на годината ". Той е наследник на известната издателка Божана Апостолова.

От 3.04 до 30.04.23 година мина гласоподаване в платформата manoftheyear.bg, където бяха оповестени номинациите на Дарик: Алберт Попов заради достижението му на Световната купа по ски алпийски дисциплини, каквото България не е имала от 39 години насам. ЕКИП: Веселин Георгиев и Милко Михалков за спасяването на дребния Сашко от Перник и Манол Пейков заради дейната му доброволческа активност за събиране на финансова и материална помощ за потърпевшите от войната хора в Украйна, и от земетресенията в Турция и Сирия.

" Тази година бе подложен връх - 79% от всички дали своят вот са показали едно име ", сподели Христо Христов, изпълнителен шеф на " Дарик " радио, обявявайки името на Манол Пейков като победител.

Пловдивчанинът прикова погледите към себе си с неспирната си доброволческа активност и с големите по мащаб умения да събира пари за разнообразни дела - от такива за подкрепяне на Украйна, през помощи за потърпевшите след земетресенията в Турция и Сирия, до закупуването на родната къща на Димитър Талев в Прилеп, Сев. Македония и доста други благородни начинания.

" Благодаря на Дарик радио за номинацията, на слушателите им за страхотната поддръжка.

" Благодаря на родителите ми за образеца, който са ми давали през целия ми живот и на фамилията ми, задето ме харесват и обичат подобен, какъвто съм ".

Но най-много благодаря на десетките хиляди хора, които ми повярваха и ми повериха парите си, времето си, ентусиазма си, устрема си да покажем един на различен – а затова и на света – по-доброто, по-чистото си лице.

Тази премия е за всички тях ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР