Мъж преби майка си и жена си край Русе. Вчера

...
</TD
>Мъж преби майка си и жена си край Русе. Вчера
Коментари Харесай

Нов случай на домащно насилие! Мъж преби жена си и майка си край Русе

Мъж преби майка си и жена си край Русе. Вчера към 11:40 часа е постъпил сигнал за домашно принуждение на адрес в с. Пиргово, разбрахме от Областната дирекция в Русе.

На място е изпратен екип на районно управление (на МВР) – Две могили. Според декларираното от пострадалите 32-годишен мъж бил нанесъл удари с ръка в региона на лицата на дамата, с която живее и на майка си. Полицейските чиновници са открили тримата на адреса. Сигналът е документиран от полицията, като по случая е стартирана инспекция по разказа на районно управление (на МВР) – Две могили с оглед изясняване на закононарушение по член 131, ал.1. т. 5а от Наказателен кодекс.

Двете дами са отказали медицински прегледи. На 32-годишния мъж е формиран сигнален протокол.

В хода на полицейските дейности на място станало още ясно, че 32-годишният мъж има опиати. Той предал на служителите на реда 2 бр. транспарантни найлонови пликчета, съдържащи зелена тревна маса, както и устройство за обработка на тревата - гриндер, които държал в персоналния си автомобил. На тревната маса е осъществен полеви тест, който реагирал на " канабис ".

По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) - Две могили за закононарушение по член 354а, алинея 3 от Наказателен кодекс.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР