Летище Бургас посреща първите туристи по Южното Черноморие с исторически

...
</TD
>Летище Бургас посреща първите туристи по Южното Черноморие с исторически
Коментари Харесай

Сезонът е открит! Бургас посреща първите туристи

Летище " Бургас " посреща първите туристи по Южното Черноморие с исторически първи полет от присъединението на страната ни към Шенгенското пространство по въздух. Те идват през днешния ден с полет от Краков, Полша и ще бъдат посрещнати от с воден салют от управлението на летище " Бургас ". Историческо е събитието, тъй като това ще бъдат първите туристи, които ще преминат границата ни по облекчена процедура без паспортен надзор.

През този туристически сезон морската аерогара чака полети от над 85 дестинации в 25 страни, а първите чартърни полети за сезона идват през първата половина на месец май. С тях ще пристигнат първите проведени групи туристи от Белгия, Нидерландия, Англия и Полша, a от втората половина на същия месец стартират и чартърните полети от Германия.

За първи път в историята на Летище Бургас ще се извършват чартърни полети от другата страна на Иберийския полуостров португалския град Порто. Друг напълно нов пазар това лято е Косово. Първите туристи от Прищина ще дойдат при започване на месец юни, напомня БНР.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР