Комплексно съоръжение за активен спорт и площадка за игра на

...
</TD
>Комплексно съоръжение за активен спорт и площадка за игра на
Коментари Харесай

Интересно! 730 800 лв. за спортен комплекс зад стадион Христо Ботев

Комплексно оборудване за деен спорт и площадка за игра на стойност 609 000 лв. без Данък добавена стойност, или 730 800 лв. с налог добавена стойност, следва да бъде построено на улица " Месемврия " на гърба на стадион " Христо Ботев ". Спортният обект ще бъде ситуиран в два прилежащи общински парцела с обща повърхност над 7 декара, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

За построяването на комплекса община Пловдив разгласи социална поръчка с възложител заместник-кметът  " Спорт, юношески действия и обществена политика ", като срокът за приемане на предложения или на заявки за присъединяване изтича на 20 декември. Участниците би трябвало да са изпълнили най-малко един обект с активност с еднакъв или подобен предмет през последните 5 години.

Процедурата е разграничена на две обособени позиции и е на инженеринг и включва планиране, осъществяване на строително-монтажните работи и авторски контрол.

Първата обособена позиция е за благоустрояване, облагородяване и създаване на сложно съоръжение/я за деен спорт в парцел сред улиците " Тодор Влайков ", " Месемврия ", " Варшава " и " Ст. Шишков ". Дейностите са оценени на 202 000 лв. без Данък добавена стойност, а сумата с налога става 242 400 лева.Този терен е с площ 4361 кв. м. и, съгласно информация в Агенцията по геодезия, картография и кадастър, урбанизираната територия е предопределена за сложно жилищно и подземно застрояване. 

Втората обособена позиция е за благоустрояване, облагородяване и създаване на площадка за игра на ул. " Тодор Влайков " №24. Максималната цена е 407 000 лв. без Данък добавена стойност, а с налог сумата става 488 400 лева Имотът е с повърхност 2770 кв. метра и предназначението, съгласно АГКК, е за високо жилищно застрояване над 15 метра и подземно застрояване. 

Средствата за построяването на комплексното оборудване за деен спорт и площадка за игра ще бъдат обезпечени от бюджета на община Пловдив. Избраният реализатор ще има най-вече 20 календарни дни за разработване на капиталовия план, а за самите строително-монтажни работи са планувани оптимално 90 календарни дни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР