Коли хвърчат с несъобразена скорост покрай пловдивска детска градина. За

...
</TD
>Коли хвърчат с несъобразена скорост покрай пловдивска детска градина. За
Коментари Харесай

Коли хвърчат с покрай детски заведения, пловдивчани искат незабавни мерки

Коли хвърчат с несъобразена скорост около пловдивска детска градина. За това алармира четец на Plovdiv24.bg , като приканва виновните органи за незабавна и своевременна реакция. 

Ето и целия сигнал:

" Пиша като гражданин на регион Западен и като родител, чиито деца посещават ДЯ " 100 усмивки " и ДГ " Росица " и двете с вход от ул. " Ранни лист ", който от близо 3 години се натъква на едни и същи проблеми. Сутрин и следобяд, когато родителите оставят или взимат децата си от детските заведения, едната страна на улицата е заета от паркирали коли, което основава рискови моменти. Редовно има спрял автомобил на единствената пешеходна пътека на улицата, разположена пред яслата. С две деца за близо 3 години не се е налагало да спирам автомобила си на улицата, без значение от изискванията. Още повече до яслата има построен паркинг със свободен достъп ".

Друг постоянно срещан проблем съгласно нашата читателка са водачите, спиращи на единствената пешеходна пътека, разположена пред яслата, при съществуване на пешеходци, както и несъобразената скорост.

" Само за тази седмица два пъти изпадам в обстановка, в която поради несъобразена скорост и неспиране се разминавам " на косъм " от случай.

Затова дамата счита, че слагането на лежащ служител на реда е основен миг за отбраната на децата.

" Считам, че е от изключителна значимост за опазване на живота и здравето на децата, техните родители и живущите в региона, взимане на ограничения, за обезпечаване на обикновено напредване за пешеходци и за водачи, изразяващи се ограничавания в паркирането и взимането на ограничения против паркирали коли, изключително в часовете, в които родителите оставят и взимат децата си, както и построяването на най-малко 1 изкуствена грапавина по улицата ".

От Plovdiv.24.bg към този момент работим по сигнала, очаквайте детайлности!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР