Кметът и заместник-кметът инспектираха довършителните дейности по пет нови детски

...
</TD
>Кметът и заместник-кметът инспектираха довършителните дейности по пет нови детски
Коментари Харесай

В края на мандата кметът Димитров обиколи някои от новите детски градини в Пловдив

Кметът и заместник-кметът инспектираха довършителните действия по пет нови детски градини и ясли в Пловдив.

Детските заведения " Зорница “ в регион “Южен " и " Каменица “ на ул. " Богомил “ са издигнати и следва обзавеждането и оборудването им.

Новата градина в квартал “Съдийски " би трябвало да бъде довършена до края на годината съгласно поетия ангажимент на строителната компания.

Сериозен е и напредъкът на детската градина в регион " Тракия “. Тя към този момент е изцяло обзаведена и се чака до броени дни децатада влязат вътре. При инспекцията и разгледаха спалните пространства, занималните и оборудваната кухня.

" Спазваме едно от обещанията, които дадох при започване на мандата. Няколко детски градини и ясли бяха издигнати и към този момент одобряват деца, в този момент още 4 ще отворят порти. Нека и моят правоприемник продължи тези действия, тъй като децата са бъдещето на този град и би трябвало да се радват на нови и съвременни градини “, пожела кметът Димитров.

В края на инспекцията двамата кметове посетиха и детска градина " Майчина грижа “ в регион " Централен “, която бе изцяло актуализирана.

" Предизвикателството тук бе, че ремонтните действия се правиха при работеща градина, която бе в много тежко положение. Виждам, че са сменени таваните, актуализирана е фасадата, отстранен е гредоредът, сменена е и настилката в двора. Поздравявам изпълнителите за свършената работа “, разяснява удовлетворен след инспекцията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР