Железопътните бариери на бул. Копривщица в Пловдив ще останат вдигнати

...
</TD
>Железопътните бариери на бул. Копривщица в Пловдив ще останат вдигнати
Коментари Харесай

Отлична новина за шофьорите в Пловдив

Железопътните бариери на бул. " Копривщица " в Пловдив ще останат вдигнати още най-малко три месеца. Движението на влаковете сред централна жп гара и гара " Филипово " се чака да бъде възобновено към края на месец май, заяви за Plovdiv24.bg ръководителят на плана за рационализация на жп ареал Пловдив инж. Иван Бакалски.

Пускането на влаковете е директно обвързвано с реконструкцията на централна гара.  Работата по челните коловози и стрелките към " Филипово " е съществено напреднала, което дава съображение за доза оптимизъм. Сега пасажерите се извозват с рейсове сред двете гари. Това важи в това число за, които бяха спрени през лятото на 2023 година

Вдигането на бариерите през прелезите към регион " Западен " облекчава ненапълно трафика в града. От няколко години придвижването е извънредно поради ремонтите до безкрайност по пътната инфраструктура. От държавното дружество НКЖИ, което осъществя плана за рационализация на жп ареал Пловдив, се пробват да  затрудняват в най-малка степен придвижването. Злощастно стичане на събитията е едновременната реализация на няколко доста значими плана.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР