Жълт код за опасно време е обявен за утрешния ден

...
</TD
>Жълт код за опасно време е обявен за утрешния ден
Коментари Харесай

Жълта опасност надвисна над Бургас!

Жълт код за рисково време е разгласен за утрешния ден в Бургаско. Предупредени за мощен вятър са всички общини. Очаква се поривите напразно да бъдат в границите сред 14 и 19 метра в секунда, откри информация на Burgas24.bg .

Минималната температура в Бургас ще бъде 2 градуса, а оптималната 10. Над Черноморието облачността ще е забележителна, основно по северно крайбрежие ще има превалявания от дъжд, които до вечерта ще спрат. Ще духа мощен и плевел вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 9°-13°. Температурата на морската вода ще е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През тази нощ ще има раздрана облачност и над множеството региони ще е най-вече ясно. Около среднощ от северозапад облачността още веднъж ще се усилва и тук-там в Северозападна България ще превали дъжд, в планините - сняг. Северозападният вятър краткотрайно ще отслабне, ще е до сдържан от запад-югозапад. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София - към минус 1°. Утре ще е най-вече облачно, в Северна България тук-там с превалявания от дъжд, в Лудогорието и Предбалкана - от дъжд и сняг, които до вечерта ще спрат. Ще е прохладно със мощен, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина плевел вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 7° и 12°, в София - към 7°.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР