Изключително критично се изказа кметът на Централен за пробива при

...
</TD
>Изключително критично се изказа кметът на Централен за пробива при
Коментари Харесай

Кметът на Централен: Надявам се пробивът до Водната палата да не започне!

Изключително сериозно се изрече кметът на " Централен " за пробива при Водната палата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . По-рано през днешния ден от Общината оповестиха, че неговото начало ще бъде дадено следващата седмица.

" Аз план не съм видял! От една естествена пътна развръзка в три направления да ограничиш придвижването единствено в една посока обикновено е да станат тапи. Качвайки се горе - придвижването е единствено наляво. Не може надясно, не може напряко. Как ще се трансформира посоката?

Няма право и на противоположен завой до огромната базилика. Повече километри, повече газове и повече изгубено време и мисли за властта с обич. Проектът би трябвало да се разиска от експерти, които схващат от материята. Дали ще има успеваемост?

Самият план е обхванат в тайнственост. Надявам се, че идната петилетка ще го забележим. Фирмата ще има доста провокации, доста е покрай реката. Затова плануваният период може да не се извърши. Силно се надявам този план въпреки всичко да не стартира! ", изясни.

Гледайте повече във видеото!


За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР