ХI редовна отчетно-изборна конференция на Синдикален регионален съюз Подкрепа -

...
</TD
>ХI редовна отчетно-изборна конференция на Синдикален регионален съюз Подкрепа -
Коментари Харесай

Атанас Кръстев: Пловдив е с почти нулева безработица, но има много други проблеми

ХI постоянна отчетно-изборна конференция на Синдикален районен съюз " Подкрепа " - Пловдив се организира в Дома на културата " Борис Христов ". В изявление за Plovdiv24.bg ръководителят на организацията Атанас Кръстев заяви, че форумът приема дейности и политики за идващия 4-годишен мандат. 

Основните проблеми, по които е работено през изтичащия мандат, са свързани с Кодекса на труда, със Закона за здравословни и безвредни условия на труд. Не малко старания са вложени в редица дейности и мероприятия по отношение на ковид-19, като преди всичко се обясни на служащи, чиновници и работодатели новата обстановка с прекосяването към отдалечена работа тук-там, както и отпуските и почивките през тоя интервал. 

" Акцент беше работата ни в Комисията по дискриминация, по отношение на синдикалния принцип и неравноправното и дискриминиращо погашение на работните заплати в разнообразни браншове " - уточни Кръстев.

Занапред със обществените сътрудници извънредно значимо ще бъде решаването на съществуващите проблеми, касаещи здравословните и безвредни условия на труд. 

" Не търсим борба с никого. Бизнесът е значим за нас, знаете, че Пловдив е с съвсем нулева безработица, само че в това време проблемите са извънредно доста и те главно се показват в галопиращите цени, високата инфлация и прекомерно ниското възнаграждение, в това число и на експертите в тези компании " - разяснява синдикалният водач.

Цялото изявление гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР