Гражданка сподели мнението си, че е нужна още една пешеходна

...
</TD
>Гражданка сподели мнението си, че е нужна още една пешеходна
Коментари Харесай

Мнение: Няма как да има зебри през 100 метра, защото Ганя го мързи да ходи

Гражданка показа мнението си, че е нужна още една пешеходна пътека на бул. " Пещерско шосе " наоколо до неотдавна открит хранителен магазин, видя Plovdiv24.bg във Facebook групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ". 

За огромна изненада обаче тя не бе подкрепена от съгражданите си.

" Здравейте, благи хора! Отскоро съм в групата и срещам постове в помощ на съгражданите ни.

Тук съм, тъй като съм в неведение как да постъпя! Иде тирада за постройките на комплекса " Орхидея " на бул. " Пещерско шосе ", а от другата страна, отвориха неотдавна " Лидл ". Сложиха и спирка, тъй като нямаше наоколо такава. Дотук добре.

Но! Ние живущите няма по какъв начин да пресечем този многолюден бул., с цел да стигнем до спирката или магазина от другата страна. Разбрах от една съседка, че са правени подписки до общината (аз не пребивавам непрекъснато там), само че изрично са отказали на живущите пешеходна пътека. Що за безумство? Трябва ли да се случи нещо непоправимо, с цел да обезпечат безвредно прекосяване. В момента всички там пресичат на магия. В края на май още веднъж ще се прибирам в България. Ако до тогава не са поставили пешеходна пътека, персонално ще отида до общината. Или в полицията? Как да постъпя? "

Потребителите на мрежата по-скоро се присмяха на желанието й.

" Има пешеходна пътека на по-малко от 300 метра, няма по какъв начин да има зебри през 100 метра, тъй като Ганя го мързи да върви. "

" Няма по какъв начин да очаквате по цялото шосе, което е вход и излаз на града, да има пътеки през 200 метра.Там се строи на пакост. Ако всеки изиска пътека пред вратата му? "

" Дайте на всеки 100 метра пешеходни пътеки на основен път и вход на бул.. Само да затруднят в допълнение трафика. По цялото " Пещерско шосе " има разминаване сред пътеки и спирки. Защо вие да сте по-специални? После се почва мрънкане за какво никой не стопира или по какъв начин някой водач нервничи, до момента в който му изскачате пред капака и се влачите, до момента в който пресичате. Реално по цялото " Пещерско шосе " пътеки въобще не би трябвало да има, а да се създадат пешеходни надлези, с цел да се облекчи трафикът ".

Друг коментиращ добавя, че пешеходен светофар ще бъде построен.

" Има решение на общината да се направи пешеходен светофар! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР