Голяма част от клиентите на DCC все още нямат телевизия,

...
</TD
>Голяма част от клиентите на DCC все още нямат телевизия,
Коментари Харесай

Голяма част от клиентите на DCC все още нямат телевизия

Голяма част от клиентите на DCC към момента нямат телевизия, предава Plovdiv24.bg .

Телевизионният сигнал е възобновен изцяло в Асеновград и в регион " Тракия ". Абонатите от останалите елементи на Пловдив обаче са без телевизия. Става въпрос за централната градска част, кварталите " Съдийски ", " Кършияка ", " Смирненски ", " Прослав " и регион " Южен ".

" Възстановяването на малкия екран е поетапно, защото би трябвало да се купят скъпи машини. Работи се по допустимо най-бързия метод, за се обезпечи услуга на всички клиенти. Проблем с интернета няма на никое място " - заяви за медията ни юристът на DC Corporation Атанас Костов.

Късно нощес от компанията оповестиха, че телефонната централа е обновена и дейна. 

Услугата на DCC беше прекратена преди 7 дни, когато се организира акция на ГДБОП по тъжба на  " Нова броудкастинг груп " ЕООД за предаване на телевизионни стратегии, обект на авторско право, без нужното по закон единодушие на носителя на това право.

Униформените направиха претършуване на централата на компанията на бул. " Марица " и в офиса на бул. " Княгиня Мария Луиза " и иззеха цялата налична техника. В резултат хиляди клиенти останаха без интернет и телевизия. През лятото също имаше сходна акция по идентична причина. Техника за общо 1.6 милиона лв. е конфискувана от ГДБОП.

Междувременно юристът на DC Corporation е провел среща с шефа на дирекция " Авторско право " в Министерство на културата Мехти Меликов, на която е разисквана обстановката с пловдивската компания. Фирмата е платила правата към всички съществуващи организации за групово ръководство на авторски права - “Профон ", “Мюзикаутор " и “Филмаутор ", които ръководят аудио-визуално и кино наличие. При по-задълбочено изследване на въпроса е открито, че авторските права през въпросните организации касаят единствено музика и филми, само че не и телевизия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР