Георги Георгиев е назначен за зам.-областен управител на Русе със

...
</TD
>Георги Георгиев е назначен за зам.-областен управител на Русе със
Коментари Харесай

Георги Георгиев е назначен за зам.-областен управител на Русе

Георги Георгиев е назначен за зам.-областен шеф на Русе със заповед на министър-председателя акад.. Официално Георгиев ще встъпи в служба от на следващия ден. Георги Георгиев е роден през 1960 година в Русе. Възпитаник е на Русенския университет " Ангел Кънчев ", като е приключил инженерна компетентност. Това оповестиха от пресцентъра на Областната администрация на Русе. 

Има предпазена докторска степен. От 1994 до 2020 година е част от екипа на Териториална дирекция " Национална сигурност " в Русе, като в интервала 2015 – 2020-а е шеф на институцията. По-рано през днешния ден той бе посрещнат от регионалния шеф Данаил Ковачев, който му пожела сполучлив мандат и осъществени хрумвания в интерес на русенци.

" Бъдете целенасочен и умен във всяка самодейност ", добави още Ковачев.

" Приемам новата служба извънредно отговорно. Сигурен съм, че с регионалния шеф и екипа на администрацията ще работим професионално и в цялостно сходство с упованията на жителите и държавната политика ", означи от своя страна Георгиев. От първостепенно значение за мен е да бъдем в действителна изгода на обществото ", добави още новият заместител регионален шеф.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР