Емоционална и вълнуваща среща със зрители в Пловдив имаха главните

...
</TD
>Емоционална и вълнуваща среща със зрители в Пловдив имаха главните
Коментари Харесай

Зрителка след прожекция в Пловдив: Това е най-добрият филм, който съм гледала

Емоционална и вълнуваща среща със фенове в Пловдив имаха основните артисти в най-новия български филм  " Защото обичам неприятното време “, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Това се случи минути след предпремиерната прожекция на лентата в LUCKY Дом на киното в града под тепетата в четвъртък, 21 март.

Неда Спасова, Владимир Михайлов, дружно с режисьора Яна Лекарска (филмът е неин дебют в пълнометражното кино) и продуцента Калин Калинов дадоха отговор на зрителски въпроси и открехнаха вратата към снимането на продукцията, разказвайки забавни моменти от снимачната площадка.

Неда и Владо влизат в облиците на Ирина и Борис, другари, които не са се срещали от над 20 години, а в този момент инцидентно се озовават едновременно в дребното крайморско градче, където са прекарвали летата си дружно като деца. Сценарист и режисьор на кино лентата е Яна Лекарска, която приключва кинорежисура в Южна Корея. 

Филмът е и огромното завръщане в киното на обичаната на генерации българи Боряна Пунчева, която след знаковите си осъществявания в " Дами канят “ и " 13-ата избраница на принца “, прави впечатляваща роля като мистериозната госпожица Теменуга.

Със мощно комедийно наличие (този път на огромен екран) се включва и Елени Декидис, която ще забележим като сладката бременна магазинерка Мария. Ролята на бохема Димо пасва като ръкавица на ветерана Веселин Ранков, а невероятният Иван Бърнев също има особено присъединяване в тази киноистория.

" Пловдив, благодарим за прелестната вечер, чудните страсти и топлите думи след прожекцията ни ", написаха в обществената мрежа Facebook от продукцията.

" Браво, това е най-хубавият филм, който съм гледала, този филм е номер 1 и актьорите са доста положителни във кино лентата ", възкликна зрителка. " Защото обичам неприятното време “ потегля по кината от 5 април.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР