Една от най-чаканите улици на Пловдив или по-скоро нейното продължение

...
</TD
>Една от най-чаканите улици на Пловдив или по-скоро нейното продължение
Коментари Харесай

Вижте на какво заприлича най-новата улица на Пловдив

Една от най-чаканите улици на Пловдив или по-скоро нейното продължение след няколко години на планиране и поправки към този момент е подготвена. Макар и импровизирано отворена и с прерязана лента през по този начин нареченото продължение на ул. “Богомил " от ул. “Лев Толстой " до бул.  “Санкт Петербург " към този момент минават коли, видя Plovdiv24.bg.

Те обаче не просто минават, само че и паркират. Всъщност секторът се е трансформирал в един огромен паркинг, където от двете страни живущите са паркирали колите си.

Забранителни знаци има, никой не ги съблюдава. Никой не съблюдава и разстояние от кръстовище, пешеходна пътека, паркират в насрещното, до знака, а шофирането наподобява повече на ски слалом. Всъщност това е ориста на по-голямата част от улиците в града. Както неотдавна писахме, вместо в бусленти са превърнати в паркинги.

Обръщаме внимание на контролните органи в лицето на Община Пловдив и нейните структури - Общинска защита и Общинска полиция да се сезират и да санкционират  нарушителите. Удобството за едни да си паркират пред прозорците е усложнение за другите и е неразрешено от закона. В последна сметка улиците са за хората в целия град, освен на тези от близкия блок.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР