ДФК Звездичка“ приключи най-новия си проект за цялостно обновяване на

...
</TD
>ДФК Звездичка“ приключи най-новия си проект за цялостно обновяване на
Коментари Харесай

Бургас открива своето най-ново спортно игрище

ДФК " Звездичка “ завърши най-новия си план за изцяло възобновяване на спортното игрище в двора на ОУ " Найден Геров “ в Бургас. Игрището към този момент разполага с дренажна система, положена след изцяло равнене на равнищата на терена, изкуствена тревна настилка, осветяване, видеонаблюдение, скамейки за фенове и ремонтирани съблекални за играчи на клуба и възпитаници на образователното заведение.

Клубът реши да вложи средства точно за възобновяване на спортната база в к-с " Меден рудник “ поради отдалечеността на комплекса и многочислените запитвания в тази връзка в годините от родителите на децата, на които всекидневно се постанова да пътуват, сподели Петър Алексиев.

Тази самодейност бе подкрепена единомислещо от целия Общински съвет и кмета на Община Бургас, които дадоха опция това да се случи. За реализирането на плана огромно подпомагане оказа и шефът на ОУ " Найден Геров “ Лазар Налбантов.

Новият състезателен терен ще бъде открит на тържествена гала, която ще стартира на 30.08.2023 година от 18.30ч. Сред формалните поканени посетители на събитието са – кмет на община Бургас, Пламен Янев – регионален шеф на Бургас, общински съветници и зам.-кметове на Община Бургас, проф. доктор Бозов – ректор на Университет " Проф. доктор Асен Златаров “, членове на Апелативен съд и на Студентския съвет на Университет " Проф. доктор Асен Златаров “, както и видни представители на бургаския бизнес, спорт и просвета.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР