Читател на Plovdiv24.bg алармира, че градинка в междублоково пространство е

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg алармира, че градинка в междублоково пространство е
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Как никой не е видял младежите, които вдишват забраненото вещество?

Читател на Plovdiv24.bg сигнализира, че градинка в междублоково пространство е превърната в терен за надрусване с божествен газ. Отправя и съответни въпроси към институциите:

" Здравейте, уважаема редакция. Станах очевидец на неприятна панорама в кварталната градинка. Минавайки рано сутринта оттова, видях сред две пейки купчинка използвани и захвърлени на земята патрончета. До тях беше и кутийката, от която са извадени. Къде са способените институции РЗИ, КЗП и полицията, които наблюдават за използването на божествен газ?

Кварталът, за който приказвам, е спокоен и спокоен, в никакъв случай не е имало съществени престъпни закононарушения - регионът зад спирката, която е втората след Полиграфията в посока " Тракия ". Полицейска патрулна кола непрестанно го обхожда. Не мога да проумея по какъв начин никой не е видял младежите, които вдишват неразрешеното вещество, тъй като несъмнено това не е станало за пет минути, нито единствено от един човек.

Кога ще стартира действителна предварителна защита на използването на диазотен оксид, който поради еуфоричните си свойства се употребява от някои хора като опиат?! Оказва се, че възбраната за продажба на божествен газ единствено е предизвикала изобретателността на търговците и на потребителите, а, както знаем, по интернет всичко може да си поръчаш и да ти се достави. Знае ли въобще някой в страната какво е потреблението на божествен газ? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР