Честити ви нови данъци, българи. Безплатен обяд няма. Тежко ни

...
</TD
>Честити ви нови данъци, българи. Безплатен обяд няма. Тежко ни
Коментари Харесай

Борисов в Пловдив: В понеделник ще стане ясно дали ще има правителство или отиваме на избори

" Честити ви нови налози, българи. Безплатен обяд няма. Тежко ни поради безумната финансова политика, която се води -  раздават се пари на калпак, единствено и единствено да си готин.

Това сподели водачът на ГЕРБ пред журналсити през днешния ден в Пловдив. Форумът се организира в Гранд Хотел “Пловдив " и в него присъединяване взеха още кметът на Пловдив евродепутати от Европейската национална партия, ръководителят на Парламентарната комисия по земеделие, аграрни производители, представители на секторни организации и други.

Събитието е част от поредност конференции, проведени от ЕНП в държавите-членки на Европейски Съюз.

" Нищо обвързвано с преговорите няма да разясня. Дали сме мандат на преговорния кабинет, отпред с Мария Габриел. Тя, в случай че ще може да работи с Тодор Тагарев, тогава дано той да е отново боен министър. Това е нейна работа. В понеделник ще се знае дали отиваме на избори или ще има държавно управление. Няма да има никакви договаряния отвън понеделник. Това мога да поема като ангажимент "

" България преди три години беше призната в чакалнята на еврозоната с помощта на нашата консервативна финансова политика. Имахме нула % противозаконна миграция. В България, откогато ГЕРБ не е на власт, нищо не се е случвало ", добави Борисов

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР