Бизнесменът Илин Карипов, който e съпруг на бившата председателка на

...
</TD
>Бизнесменът Илин Карипов, който e съпруг на бившата председателка на
Коментари Харесай

Бизнесмен изкупува апартаменти за по 1000 лева. Той: В тях ще настаня да живеят специалисти от Пловдив

" Бизнесменът Илин Карипов, който e брачен партньор на някогашната председателка на Общински съвет – Бобов дол Нели Карипова, изкупува евтини жилища в Бобов дол за по 1000 лева, тормозим се, че следва заселване на някакви пришълци, за които нищо не се знае, може и нарушители да са ", за това алармираха поданици на кв. " Еверест “ в Бобов дол, представени от  " Струма.бг “.

" В блок 71 е купил 8 жилището и още три в прилежащия. Предполагаме, че ще ги ремонтира и ще ги продаде на по-висока цена “, прибавиха още жителите.

" Не изкупувам евтини жилища за продажба. Закупих техника за милиони левове за производството на машини, с което се занимавам от години.

В нашия регион няма инженери и други експерти и се наложи да диря от цяла България. Купил съм десетина жилището, които са ремонтирани и годни за естествен живот.

В тях ще настаня да живеят експерти в машиностроенето, които ще стартират работа в моята компания, и идват хора от цяла България – Пловдив, Русе… Това е повода да купя жилища “, изясни Карипов по отношение на бизнес начинанието му.

В Бобов дол цените на парцелите са извънредно ниски – продават се жилища за по 1000-3000 лева, изоставени от тогавашни миньори, които след затваряне на мината си отидоха по родните места. Апартаментите им стоят празни от години и са подготвени да ги продадат на ниска цена, защото не ги употребяват, а заплащат единствено налози.

Илин Карипов купи по време на приватизацията ЦОФ /Централна обогатителната фабрика/ към " Мини Бобов дол ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР