Говорителят на армията на Конго във вторник издаде името на

...
Говорителят на армията на Конго във вторник издаде името на
Коментари Харесай

Конго посочи третия американец в осуетения заговор за преврат, докато опечалените се събират в Юта, за да почетат водача на заговора

Говорителят на армията на Конго във вторник издаде името на третия американец, забъркан в осуетения скрит план за прелом в Киншаса, до момента в който членовете на фамилията в Юта се събраха с цел да оплаче Кристиан Маланга, ексцентричния лидер на наглата и злощастна офанзива против президентския замък през уикенда.

Бриг. Генерал Силвен Екенге сподели пред Асошиейтед прес, че третият американец е Тейлър Томсън. Засега не е ясно дали Томсън е измежду задържаните или убитите в неделя сутринта след офанзивата против двореца и друга против резиденцията на непосредствен съдружник на президента Феликс Чисекеди.

Маланга, разказан като натурализиран Американец от Ekenge, беше погубен при престрелка в двореца, откакто оказа опозиция при арест. Държавният департамент съобщи, че не може да удостовери, че Маланга е жител на Съединени американски щати. Другите двама забъркани американци са наказан трафикант на марихуана и 21-годишният наследник на Маланга, Марсел.

Властите към момента се опитваха да разгадаят по какъв начин младият мъж мина от футбол в г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР