Бившият главен секретар на Областна администрация Пловдив и общински съветник

...
</TD
>Бившият главен секретар на Областна администрация Пловдив и общински съветник
Коментари Харесай

Минка Сърнешка е кандидатът на БСП за кмет на Централен

Бившият основен секретар на Областна администрация Пловдив и общински консултант в мандата 2011-2015 Минка Сърнешка беше определена за претендент за кмет на регион " Централен “ на съвещание на Районната конференция на БСП- " Централен “ през вчерашния ден. Кандидатурата й беше единомислещо утвърдена от делегатите.

Преди да бъде определена, Сърнешка срещна присъстващите със своята стратегия и цели за развиване на региона, както и с екипа от специалисти, на които ще разчита. А след избора благодари за поддръжката и съобщи, че ще работи в синхрон с другите претенденти и най-много с претендента за кмет на Община Пловдив на Българска социалистическа партия, който ще би трябвало да бъде избран на Градската конференция на 30 юли 2023 година, когато ще бъде подредена и листата за общински съветници на социалистите.

На вчерашното съвещание беше определен и ръководител на Районния съвет на БСП- " Централен “ - Панчо Панчев. Той е дълготраен социалист и приет специалист в областта на сигурността, член на сдружението на пловдивските писатели и ръководител на Асоциация " Сигурност “ Пловдив. Той беше номиниран и за претендент за общински консултант.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР