, бивш директор на МВР - Пловдив и председател

...
</TD
> , бивш директор на МВР - Пловдив и председател
Коментари Харесай

Напусна ни Йордан Кюмюрджиев- значима фигура в политиката на Пловдив

, някогашен шеф на Министерство на вътрешните работи - Пловдив и ръководител на Общинския съвет е умрял през днешния ден преди обяд след малко боледуване, научи Plovdiv24.bg .

е роден на 22 април 1953 година в с. Драгойново, обл. Пловдив. Завършил е УАСГ, а по-късно едногодишен курс в Академията на Министерство на вътрешните работи. Влиза в системата на Министерство на вътрешните работи през 1984 година като действен служащ в Икономическа полиция. През 1992 година минава в РЗ БОП. 

Шест години по-късно оглавява бранш " Престъпления в стопанската система и контрабандата ", а след още две става шеф на РЗ БОП - Пловдив. В интервала 9 юли 2004 – 5 декември 2005 година е шеф на РДВР-Пловдив. Произведен е в чин генерал-майор на 12 юли 2005 година, а в края на годината се пенсионира. Той е измежду основателите на ГЕРБ в града, член е на Управителния съвет на партията и регионален координатор в града. За малко време беше ръководител на Общински съвет - Пловдив, само че, откакто беше заменен, оглави основания от тогавашната общинска съветничка и сегашен регионален шеф " Съюз за Пловдив ".

Екипът на Plovdiv24.bg изрича най-искрените си съболезнования на околните и фамилията му!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР