Българските военновъздушни сили организират авиошоу на 14 септември в авиобаза

...
</TD
>Българските военновъздушни сили организират авиошоу на 14 септември в авиобаза
Коментари Харесай

Голямо авиошоу предстои край Пловдив, има доста забрани!

Българските военновъздушни сили провеждат авиошоу на 14 септември в авиобаза “Граф Игнатиево " край Пловдив. Шоуто ще бъде отдадено на две годишнини – 20 години България в НАТО и 35 години МиГ-29 на въоръжение в българските Военновъздушни сили.

Шоуто стартира в 9 сутринта (официално разкриване в 10:30) и ще продължи до ранния следобяд. Освен от България, ще има участници от военновъздушните сили на Германия, Гърция, Съединени американски щати, Унгария и Швейцария.

Официално от авиобаза Граф Игнатиево:

На 14 септември 2024 година в 09:00 ч. авиобаза Граф Игнатиево ще отвори два входа за прекосяване: централен вход на летището (за прекосяване на пешеходци и коли единствено с публични посетители, медии и лица с пропуски) и вход единствено за пешеходци, намиращ се в непосредствена непосредственост до ЖП-гарата на селото.

Поради упования претрупан трафик денем предлагаме на нашите гости от Пловдив и близките обитаеми места да употребяват за напредване междуградските рейсове и жп превоз.

В тази връзка, БДЖ отпуска спомагателни влакове по линията Пловдив – с. Граф Игнатиево и назад със следното разписание:

- Тръгващи от Централна жп гара Пловдив: 07:45 ч., 09:05 ч., 09:45 ч., 10:50 ч.

- Отпътуващи от жп гара на с.Граф Игнатиево за гр.Пловдив: 13:13 ч., 14:47 ч.; 16:26 ч., 17:00 ч.

Информация с цялостното разписание на влаковете, може да намерите на: https://razpisanie.bdz.bg/bg.

За пътуващите с авто превоз - стадионът на село Граф Игнатиево (42.283979,24.735743) ще бъде самостоятелен като спомагателен паркинг. Регулацията на придвижването и паркирането в региона ще се реализира взаимно с органите на Министерство на вътрешните работи.

Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - гр. Пловдив предизвестява водачите на МПС, преминаващи през Републикански път II-64 на 14 септември 2024 година, че са вероятни тапи във времевия период от 08:00 ч. до 16:00 ч.

Препоръчително е за пътуващите с друга цел в двете направления да употребяват обходния маршрут през с. Царимир – с. Церетелево - с. Неделево - с. Голям Чардак - с. Малък Чардак – с. Строево – с. Труд – гр. Пловдив.

С оглед нужните ограничения за сигурност на събитието, няма да бъдат пропускани жители, носещи огнестрелно и хладно оръжие, хора в нетрезво положение и такива, пренасащи алкохол, дронове, домашни любимци, плажни чадъри и обемист багаж.

Приканваме всички посетители на авиошоуто да следват прецизно напътствията на органите на реда и наредбите на длъжностните лица на територията на летище Граф Игнатиево и да съблюдават регламентираните места за тютюнопушене в региона.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР