Български Червен кръст-Бургас и д-р Светослав Тодоров – заместник-директор на

...
</TD
>Български Червен кръст-Бургас и д-р Светослав Тодоров – заместник-директор на
Коментари Харесай

Безплатно обучение по първа помощ предстои в Бургас

Български Червен кръст-Бургас и доктор Светослав Тодоров – заместник-директор на УМБАЛ-Бургас и преподавател по Първа помощ, провеждат гратис образование по Първа помощ за необятната общност. Събитието ще се организира на 31 май от 13.00 до 15.30 часа в заседателната зала на Областна администрация Бургас като за присъединяване са поканени представители на институции, Неправителствени организации и жители, проявяващи интерес по тематиката.

Д-р Тодоров - обучител с дълготраен опит по тематиката, ще сложи акцент върху най-важните тематики от региона на първата долекарска помощ и третирането на някои животозастрашаващи положения. Поканата е подобаваща и за родители на бебета и дребни деца, защото образованието ще включва и първа помощ при деца и бебета.

Една от главните задания на БЧК е подготовката на популацията за справяне с спешни обстановки и разпространение на филантропичните правила и хрумвания. Надяваме се посредством запознаването на все по-широк кръг от хора с тази толкоз значима тематика да успеем да спомогнем за опазването живота и здравето на хората и да ги подготвим по какъв начин да реагират съответно при положение на случай или злополучие.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР